سیاسی ، اجتماعی ، مذهبی

ایده ها و نظرات من

سیاسی ، اجتماعی ، مذهبی

ایده ها و نظرات من

قیام امام حسین (ع)

حسین (ع) بیشتر از آب تشنه لبیک بود ، افسوس که بجای افکارش زخمهای تنش  را  نشانمان دادند...و بزرگترین دردش را بی آبی نامیدند .(دکتر شریعتی) 

این سخن زیبای دکتر شریعتی است و من نظرم را می خواهم در مورد این سخن بگویم. 

من احساس می کنم خیلی ها از واقعیت این سخن دورند.خیلی ها رو که می بینید سال ها خادم امام حسین (ع) بودند و سال ها در هیئت ها برای امام حسین (ع) سینه زدند و گریه کردن بدون اینکه ذره ای به دلیل قیام امام حسین (ع) فکر کرده باشند اصلا برایشان مهم نیست که امر به معروف کنند.جدای از این حرف ها گناه هم می کنند از اون ور در هیئت ها سینه   می زنند و گریه می کنند و از ان ور کلاهبرداری می کنند مال مردم را بالا می کشند تهمت می زنند دروغ می گویند و خیلی کارهای دیگر. این نشان می دهد که آنها دلیل قیام امام حسین (ع) را درک نکردند. و فقط از روی عادت و تقلیدی برای امام حسین (ع) عزاداری می کنند. شاید هم حق داشته باشند اگر در هیئت ها  دیده باشید مداحان برای استقبال بیشتر از عزاداریشان بیشتر به جای سخن از دلیل قیام امام حسین (ع) از نحوه ی به شهادت رسیدن ایشان سخن می گویند.مهم نیست که ما قمه بزنیم یا محکم سینه بزنیم و یا حتماْ گریه کنیم مهم این است که دلیل قیام امام حسین (ع) را بفهمیم. امام حسین (ع) تا پای جان ایستاد و خود و اقوامش را در این راه فدا کرد ولی ذلت و خواری را تحمل نکرد. این جواب آنهایی که خود را شیعه ی امام حسین (ع) می دانند ولی در مقابل زورگویی های غرب تن به سازش می دهند . 

امام خمینی (ره) فرمودند: باید آن بعد سیاسی کربلا را برای مردم بیان کرد.

مقایسه ی زن در اسلام و زن در غرب

غرب بارها و بارها حقوق زن در جامعه ی ما را زیر سوال برده ولی آنها به زن به عنوان یک برده ی 

ج. ن. س. ی نگاه می کنند در اسلام زن و مرد تفاوت هایی دارندنه اینکه مرد از زن بالاتر باشد زن و مرد از لحاظ روحی و جسمی تفاوت هایی دارند . ولی غرب به جای نگاه کردن به این تفاوت ها از زن یک مرد تقلبی ساخته است. اینکه زن ها همانند مرد ها لباس بپوشند . در غرب زن به عنوان یک کالای تبلیغاتی شده است. وارزش و عزت زن را در زیبایی ظاهری و اندام ج.ن.س.ی اوست . ولی اسلام با حجاب به زن ارزش و عزّت بخشید. چند وقت پیش در خبر ها شنیدم که رهبر کره ی شمالی دستور داده که زن ها باید لباس محلی و سنتی خود مثل دامن رابپوشند. و نباید شلوار بپوشند. این نشان از نقش و اهمیت حجاب در جوامع است. 

خبر دیگری که خواندم این بود که زنان نیویورک علیه مردانی که شلوار ساق کوتاه می پوشند شکایت کرده بودند و گفته بودند شاید کسی دوست نداشته باشید بدن مردها رو ببیند. 

اونوره دو بالزاک :یک زن بدون عشق هیچ است؛زیبایی بدون کامرانی پشیزی ارزش ندارد.

آیا حجاب باید در جامعه ی اسلامی اجباری باشد؟

در اوایل انقلاب مردم ایران بیش از ۹۸ درصد به جمهوری اسلامی رای دادن رای به جمهوری اسلامی یعنی رای به اسلام و قوانین اسلامی . آیا در مملکت اسلامی حجاب یکی از قوانین اسلام نیست ؟ رعایت قوانین اسلامی اکنون در جامعه ی ما یک هنجار به شمار می رود.چون حق اکثریت جامعه است. باید با کسی که هنجارشکنی می کند چه رفتاری داشت؟بعضی ها می گویند که رعایت دینمان به خودمان مربوط است ولی حجاب در اسلام یک مسئله ی اجتماعی است و مسئله ی فردی نیست که هر کس دوست داشته باشد رعایت کند و هر کس دوست نداشته باشد رعایت نکند مثلا نماز یک مسئله ی فردی است و رعایت نکردن آن و نخواندن آن به خود فرد مربوط می شود و آسیب دنیوی و اخروی آن متوجه خود فرد است نه کس یا کسانی دیگر.ولی رعایت نکردن حجاب باعث می شود هم خود فرد و هم جامعه آسیب ببیند. تا اینکه باعث ایجاد فساد و نا امنی در جامعه هم می شود. حجاب باعث ایجاد امنیت برای زن می شود و اگر حجاب نباشد امنیت از زن گرفته می شود مثل پرنده ای که پر ندارد و طعمه ی گربه می شود.من در اینجا می خواهم موضوع مقایسه ی عدالت با آزادی را مطرح کنم. به نظر شما آیا عَدالت بهتر است یا آزادی؟ 

عدالت باعث می شود هر چیزی سر جای خودش قرار گیرد همچنین عدالت باعث می شود که آزادی به افراط نکشد.آزادی به تنهایی ممکن است باعث افراط و تفریط در جامعه شود.برای مثال اگر هر کسی در جامعه بخواهد بی حجاب باشد این باعث می شود جامعه به فساد کشیده شود. 

برای مثال در آمریکا فروش سلاح تقریباً آزاد است و بیشتر افراد می توانند به سلاح دست پیدا کنند این باعث شده که امنیت در این کشور کم شود تا اینکه حتی نوجوانی مسلح وارد مدرسه شود و به سمت معلم و شاگردان شلیک کند.

به نظر من انسان بی حجاب چه زن و چه مرد از انسان معتاد هم بدتر هستند.انسان بی حجاب خواه ناخواه با بی حجابی اش به جامعه آسیب می زند.  ولی فرد معتاد اینطور نیست.  

این بحث ادامه دارد.